Chleba Brno
"Po inspirativních návštěvách USA, kde východ i západ má své pekařské hvězdy, Petr s přítelkyní přišli s nápadem otevřít v Brně malou pekárnu s kváskovým chlebem typu Tartine, který v Česku nebyl známý. Oba se však naplno věnovali kariérám ve svých oborech, tak oslovili kamaráda Romana, který měl za sebou pracovní zkušenosti z barů v Londýně nebo brněnském Ateliéru, kde jsme zároveň potkali i našeho první pekaře Stevena. A protože Brno milujeme, název Chleba Brno jsme vybrali na první dobrou.
Pár měsíců jsme ladili postupy a recepty chlebů, vybírali dodavatele mouky a dalších ingrediencí. Inspirovali jsme se chlebem Tartine, u kterého postup výroby rozšířil po celém světě pekař Chad Robertson."
Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby Google.